Zelný salát se špekem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Hlávku bílého zelí krájíme nadrobno a házíme do vroucí osolené vody. Po asi třech minutách přecedíme a prolijeme studenou vodou. Na malé kousky pokrájenou slaninu (nejlepší je nízká, dobře prouzená) vhodíme na rozpálený rendlík, až jsou kousky jemně vyškvařené, vlijeme i s vypečeným sádlem na zelí. Do škvařící se slaniny můžeme přihodit špetku celého kmínu. Povařené zelí je křehké a s voňavou slaninou tvoří skvělou kombinaci – salát je nejlepší napůl teplý. Podle chuti jej ještě dosolíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Kmín Slanina Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: