Zelný salát ,, KUJEBÁK ’’

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g moravské uzené
    • 120
      g brambory celé,neloupané
    • 80
      g kysané zelí bílé
    • 1
      ks cibule
    • 100
      g salátová majonéza spak
    • 20
      g zelené olivy
    • dochucovací směs dle chuti sůl,pepř bílý,mletý SPAK,ocet,strouhaný křen SPAK

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme a oloupeme. Uzené, brambory a cibuli nakrájíme na kostky, olivy nakrájí-me na plátky. Ze „šumavské majonézy Spak“, láku a koření připravíme marinádu.
2
Salátové komponenty smícháme opatrně s marinádou a necháme odležet.

Komentáře k receptu

  • Januška 69
    Januška 69 |

    8. 9. 2012 14:36

    V postupu se nějak zapomělo na zelí. :-\