Zeleninový salát s Uchem Jidášovým (houba)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks okurka salátová I se slupkou
    • 1
      ks červená paprika
    • pórek Na slabé kroužky
    • 1
      lžička cukr
    • sůl
    • 3
      lžíce olej
    • 1
      lžíce chilli
    • jidášovo ucho Vařené
    • nakládaná kukuřice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurku nakrájíme na kostičky, papriku taky, pórek na slabé kroužky, promíchat, osolit, ocukrovat a nechat vyplakat. Zelenina si krásně pustí šťávu. Po 2 - 4 hodinách vmíchat vařené, nakrájené ucho a sterilovanou kukuřici. A teď ten hlavní fígl – ohřát olej a dát do něj lžíci chilli, nechat zahřát až začne chilli hnědnout, vzít cedník, dát do něho ubrousek a čistým olejem zalít zeleninu.
2
Promíchat a nechat asi hodinu uležet. Salát překvapí nejprve sladkou chutí, potom slanou a na konec pálí jako čert, pikantní, gustovní záležitost.
3
Já jsem dala jen 1 lžičku chilli s vrchem, stačila.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.