"Zeleninový" pangas

moje hodnocení:

4,2

hodnotilo: 9
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Lenca.R

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejdříve si přapravíme "rychlé lečo": cibuli, papriky, rajčata nakrájíme a dusíme cca 15-20 min. Osolíme, opepříme a zakápneme olejem (nejlépe olivovým). Během přípravy leča si pangase osolíme, posypeme kořením na ryby a bylinkami. Hotové lečo (1/2) dáme na dno pekáčku, na lečo položíme pangase, dáme druhou polovinu leča a dáme zapéct asi na 35-45 min. Nejlépe chutná s brambory nebo celozrným pečivem. Je to velice chutná a zdravá večeře.
2
Tip: Kdo má rád kečup, může si ho přidat do leča.
Použité ingredience v tomto receptu: Bylinky Cibule Koření na ryby Olej Pangasius Paprika Pepř mletý Rajčata Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Adam
    Adam |

    5. 12. 2012 09:28

    Ten, kdo sežere takové odpadky, jako tuhle rybu by alespoň neměl ostatním tvrdit, že to je zdravá večeře.

  • Mae
    Mae |

    8. 1. 2012 16:29

    Výborná je taky varianta více na "italský" způsob. Rajcata, cibule a pariky nakrajet na vetsi kousky, osolit a pridat provensalske koreni, lehce osmazit na olivovem oleji. Supnout do trouby a nakonec necht zapect se syrem.. Mnaamka ;)

  • Martin
    Martin |

    5. 7. 2011 17:05

    Je to výborné :-)

  • Standa+Peťka
    Standa+Peťka |

    16. 1. 2011 15:46

    Čaute lidi, taky to jdeme zkusit, bude to určo dobrota!!! 8-)

  • .com.au
    .com.au |

    26. 12. 2010 14:54

    Ta nejhorsi ryba ktera se necha kdekoliv koupit... Viz: http://www.youtube.com/watch?v=N6N2SX51d7w

  • anna rezakova
    anna rezakova |

    16. 12. 2009 09:32

    je to velmi chutna ryba

  • Marie Fatrlová
    Marie Fatrlová |

    24. 7. 2009 18:25

    Zkuste ještě zalít a zapéct s vejci. Je to výborné !!!!!!!

Další doporučené recepty: