Zapečený selský chléb

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks cibule
    • 1
      ks červená paprika
    • 2
      lžíce máslo
    • 250
      g měkký salám
    • 4
      plátek chleba
    • 4
      lžička pikantní hořčice
    • 200
      g sýr gouda
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, papriku očistíme a nakrájíme na nudličky. Na rozehřátém másle cibuli a papriku 3-4 minuty opékáme, osolíme, opepříme a vyjmeme. Salám oloupeme, nakrájíme na plátky a na pánvi z obou stran opečeme.
2
Krajíce chleba namažeme hořčicí a obložíme opečenou uzeninou, nudličkami papriky a kolečky cibule. Za sýra oloupeme kůru, nahrubo jej nastrouháme a krajíce jím posypeme. V troubě zapékáme při 200 °C zhruba 10 minut, dodkud se sýr neroztaví.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.