Zapečené zelí s vepřovým masem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks bílé zelí
    • 200
      g vepřové maso
    • 1
      ks cibule
    • 0,5
      l mléko
    • 2
      lžíce krupice
    • 2
      ks vejce
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celou hlávku zelí uvaříme ve slané vodě. Cibuli nakrájíme, zpěníme na oleji a přidáme nakrájené uvařené zelí, maso na kostky a osmažíme. Přendáme do vymazaného pekáče, vejce rozšleháme v mléce s krupicí a tímto zelí zalijeme. Pečeme do červena.

Komentáře k receptu

  • Hana Lorencová
    Hana Lorencová |

    31. 7. 2006 14:33

    Dělám pouze s vepřovým, ale i s kuřecím to nemusí být špatné, vyzkoušejte.

  • Vendy
    Vendy |

    31. 7. 2006 13:16

    Zkoušeli jste i z kuřecího masa?Nebo s vepřovým je to chutnější?

  • Aninka
    Aninka |

    12. 7. 2006 20:25

    Dobrý jídlo.