Vývar s mrkví a petrželkou

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kosti dobře opláchneme a osušíme. Cibuli a česnek oloupeme a nahrubo posekáme. Celer, petržel a jednu mrkev očistíme a nakrájíme na špalíky. Na rozehřátém oleji orestujeme cibuli, česnek a zeleninu. Zalijeme asi 1 1/2 l vody, přidáme kosti, uvedeme do varu a vaříme zhruba 90 minut. Zbylou mrkev očistíme a nařežeme ji na tenké proužky.
2
Polévku přecedíme a ochutíme solí a pepřem. Znovu ji přivedeme k varu, přidáme mrkvové proužky a asi 5 minut povaříme. Před podáváním polévku ozdobíme najemno posekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • elis herbrichová
    elis herbrichová |

    28. 9. 2007 12:13

    je to hnus

Poslední navštívené:

Abecední seznam: