Vepřový biftek s hořčicí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: newkav

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme z obou stran, z jedné strany opepříme, z druhé potřeme hořčicí a posypeme nakrájenou cibulí.
2
Smažíme z nepotřené strany ve velké vrstvě oleje - delší dobu, aby byl řízek usmažený naskrz. Nakonec vyndáme a necháme zbytečný olej okapat nebo vsáknout do ubrousku.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Hořčice plnotučná Olej Pepř mletý Sůl Vepřové maso

Komentáře k receptu

  • jaho
    jaho |

    3. 1. 2014 08:54

    A je to tedy řízek nebo biftek? :-D

Další doporučené recepty: