Vepřové srdce na slanině

moje hodnocení:

2,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: On dře ji

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Srdce dáme vařit cca na hodinu. Osmahneme cibulku, česnek, slaninu a poté zalijeme vodou. Vložíme kostku bujonu a nakrájené srdce na menší kousky. Přidáme worchester, ústřicovou omáčku, pepř, kozí rohy, žampiony, osolíme a necháme tak 30 minut povařit.
2
Zahustíme tmavou jíškou nebo moukou. Podáváme s rýží.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Petr
    Petr |

    13. 2. 2017 12:32

    Výborný, jen místo masoxu jsem použil vývar z těch srdcí (vařeno s bobkovým listem, novým kořením a pepřem). A místo zahuštění moukou jsem použil zakysanou smetanu.

  • hanka
    hanka |

    25. 1. 2015 19:45

    Jen pro info v ingrediencích jsou uvedena vepřová játra nemá tam být vepřové srdce? :-\

  • Emma
    Emma |

    28. 1. 2013 12:39

    nemáš tam ještě nějakou dobrotu :-*

  • Emma
    Emma |

    28. 1. 2013 12:38

    vynikající :-)

  • Věrka
    Věrka |

    22. 9. 2012 08:41

    Vynikající :-*

  • astro
    astro |

    15. 8. 2012 14:02

    150kg slaniny je docela dost,ne?