Vepřové s jablky na kmíně

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso pokrájíme na větší kostky, osolíme a ze všech stran opečeme na másle. Potom přidáme nadrobno pokrájenou cibulku, jablka nakrájená na plátky, strouhanku a kmín, společně ještě krátce osmahneme, podlijeme a za častého mícháme omáčky dusíme doměkka.
2
Hotové maso vyjmeme, omáčku propasírujeme, přidáme ocet a cukr podle chuti a prohřejeme. Maso urovnáme na talíř a a přelijeme omáčkou. Podáváme s brambory.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Cukr Jablečný ocet Jablka Kmín Máslo Strouhanka Sůl Vepřové maso
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nikola
    Nikola |

    10. 1. 2012 12:44

    Výborné jídlo, přítel se oblizoval i za ušimá. Dávám za 1 <3

  • Jaroslav Hiner
    Jaroslav Hiner |

    6. 10. 2009 09:57

    Naprosto lahodné, udělal jsem přesně podle receptu a nemá to chybu. Dávám 1.

Další doporučené recepty: