Vepřové nudličky v pivní omáčce

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 5 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g vepřová kýta
    • 1
      ks cibule
    • olej
    • 200
      g fazole
    • 2
      ks mrkev
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce rajský protlak
    • 150
      ml pivo
    • 200
      ml vývar
    • sůl
    • pepř drcený

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na širší nudličky a zprudka opečeme na oleji, přidáme nakrájenou cibuli, protlak, sůl, pepř a orestujeme. Zalijeme vývarem a pod pokličkou dusíme. Ke konci přidáme větší kousky kousky mrkve společně s fazolkami.
2
Měkké maso se zeleninou vyjmeme z hrnce, šťávu vydusíme, zaprášíme moukou a za stálého míchání osmahneme. Přilijeme pivo, rozmícháme dohladka a za občasného míchání povaříme 20 minut. Maso se zeleninou vrátíme zpět do omáčky a prohřejeme. Podáváme s rýží.

Komentáře k receptu

  • Lada
    Lada |

    22. 2. 2012 17:47

    Jake fazole?