Vepřové nebo drůbeží ragú s celerem

moje hodnocení:

4,9

hodnotilo: 26
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na rozehřátém oleji osmažíme pokrájenou cibuli, přidáme kostičky masa a osmažíme, k masu ještě dáme protlak a hořčici, promícháme, osolíme, opepříme pak přilijeme vodu(víno)a necháme dusit téměř do měkka.
2
Přidáme pokrájený celer na malé hranolky a spolu s masem dodusíme. Dle potřeby podléváme. Nakonec rozmícháme hladkou mouku v zakysané smetaně, vlijeme do hrnce s masem a celerem, promícháme, necháme přejít varem.
3
Podáváme ozdobené petrželkou například s brambory nebo toustem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anna Vargová
    Anna Vargová |

    27. 11. 2016 12:45

    Výborný oběd,děkuji.

  • Milda
    Milda |

    9. 5. 2016 18:11

    Skvele 8-)

  • L. Rachmanova
    L. Rachmanova |

    21. 10. 2015 13:43

    Pouzila jsem kruti maso, bylo to bezvadne.

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    17. 11. 2014 08:18

    Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.

  • Vlaďka
    Vlaďka |

    17. 11. 2014 08:16

    Připravila jsem ho včera k večeři a bylo výborné. Děkuji za recept.

  • Libuše Potrová
    Libuše Potrová |

    7. 12. 2012 10:10

    Vařila jsem ze steheních řízků a moc nám ragů chutnalo,ikdyž jsem úplně zapoměla na hořčici a všimla si jí až teď.Příjemná změna v našem jídelníčku. :-))

  • Marjanková
    Marjanková |

    29. 5. 2012 19:45

    Vyzkoušejte ragů s rýží jako my, výborně k němu pasovala.

  • fanča
    fanča |

    12. 12. 2011 13:43

    výborné :-))

  • micka
    micka |

    14. 10. 2011 06:59

    1 za skvele jidlo, dik :-*

  • Trtkova Monika
    Trtkova Monika |

    9. 9. 2011 06:58

    Ragu bylo uzasne, stava z nej jeste lepsi. Koupila jsem k nemu bramborove noky a jdu najit dalsi dobrotu na dnesni veceri.

  • Simiana
    Simiana |

    29. 7. 2011 10:33

    vyborne a chutnalo i rodicum,diky

  • Věrka
    Věrka |

    30. 6. 2011 17:37

    Posílám velkou pochvalu, dělala jsem minulý týden z libové krkovičky a moc jsme si pochutnali. Ragú má výbornou jemně nakyslou chuť

  • Ščučková
    Ščučková |

    9. 5. 2011 20:00

    Jeden z receptů,kdy i děti s chutí snědí zeleninu.Připravovala jsem ragú z krůtího masa a nemělo chybu.Příloha byla rýže,klidně by šly i těstoviny.

  • Matějka
    Matějka |

    27. 2. 2011 19:25

    Kam na ty dobroty chodíte?Po zapečeném celeru s uzeným nemám strach vyzkoušet i tohle!

Abecední seznam: