Vepřové maso k těstovinám

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: fofrberuska

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olej
    • cibule
    • červená paprika
    • sůl
    • pepř mletý
    • hladká mouka
    • kečup - jemný
    • vepřové maso plecko, kýta
    • 2
      ks okurka domácí
    • paprika zavařená červená papriky
    • 4
      ks šunka vepřová

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji dozlatova opražíme cibulku, vypnem a posypeme troškou červené papriky. Přidáme maso nakrájené na kostičky, osolíme, opepříme a opečeme. Po cca 20 min. dolijeme vodou a necháme dusit, dokud maso nezměkne.
2
Na kostičky nakrájíme 2 okurky, červenou papriku a kolečka šunky, přidáme a povaříme. Nakonec zahustíme vodou a hladkou moukou. Můžeme dochutit kečupem.
3
Jako přílohu doporučuji těstoviny.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • vytlemskissa
    vytlemskissa |

    28. 2. 2013 12:21

    Moc dobré, kečup tomu dodává zvláštní chuť. Jen jsem to nakonec malinko osladila, aby to jedl i ten nejmenší člen rodiny. :-)

  • Blanka Plašilová
    Blanka Plašilová |

    13. 4. 2007 20:56

    Vůbec to nemusí být špatné, určitě vyzkouším......až na ten kečup, paprika stačí :-)