• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Zavařování & nakládání
  • Recepty.cz
  • Mleté maso k těstovinám
Napište svůj komentář k receptu

Mleté maso k těstovinám

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
3.5
hodnotilo: 48
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Mleté maso k těstovinám
Nahrát fotku
 

Suroviny

počet porcí: neuvedeno
    • 250
      g mleté maso
    • 4
      stroužek česnek
    • 3
      lžíce rajský protlak 2-3, nebo kečup
    • 1
      špetka paprika - sladká mletá
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      špetka oregáno nebo majoránka

Postup přípravy receptu

1
Na oleji osmahneme na plátky nakrájený česnek, po zpěnění přidáme maso, zamícháme. Když je maso hnědé, přidáme sladkou papriku, protlak (kečup), zamícháme, podlijeme trochou vody a dusíme cca 25 minut. Do hotového masa můžeme rozemnout oregano nebo majoránku. Vmícháme do uvařených těstovin.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Smetanovo sýrová omáčka k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

Papriková směs k těstovinám

Omáčka k těstovinám

Omáčka k těstovinám

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Jaja | 28. 12. 2016 09:53

    Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!

  • Jaja | 28. 12. 2016 09:52

    Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!

  • Jaja | 28. 12. 2016 09:52

    Jedlé je všechnno, jenom se to musí umět dochutit!!A o jídle se nemá říkat, že je to hnus!!To pro ty šikovné, co neumí sáhnout na hrnec a vařečku!! :-!

  • Dee | 29. 1. 2016 12:06

    Tak neumíš vařit :D

  • Daňek | 1. 3. 2015 12:29

    Ja to udělal jinak. Maso pepř sul bazalku vejce + predtim na panvicce osmahnout cibuli a cesnek na lžíci masla. Pridat a smíchat. Olivový na pánev a dat smazit s cerstvou paprikou a po chvilce dat čerstvé rajce. Nakonec pridat kečup nebo protlak. Ted jsem to dojedl. <3

  • Daňek | 1. 3. 2015 12:23

    To bude asi rukama :-D

  • tyna | 9. 2. 2015 17:31

    To je jako co? Nikdy bych tohle svému muži nemohla položit na stůl,větší hnus jsem snad za celou dobu své existence nevařila. Ať jsem to dochucovala jak jsem chtěla,jedlé to teda opravdu nebylo...a dělala jsem to přesně podle postupu... :-X :-X :-X

  • hanka | 4. 11. 2014 08:41

    není zhýčkaný je to hnusné opravdu

  • miso | 2. 5. 2014 15:30

    Ahoj fakt dobry recept ja som postupoval ze. Nakrajal cesnak na kolecka orestoval pridal meso pokial neohnedlo potom som pridal kecup + chily + paprika cervena meso som nehal varit a nie dusit nakonci pridal majoranku + vegetu pridal cestoviny nastruhal syr ...... Neviem sa nabazit toho jedla diky fakt :D

  • veronika | 10. 12. 2012 14:38

    tento recept jsem si delala dnes s pritelem pac sme nevedeli co noveho s mletim masem moc nam to chutnalo jsme spokojeni oba ;-)

  • tomas | 5. 12. 2011 12:53

    opravdu to neni dobre, mel jsem co delat, abych to dochutil tak, aby se to alespon dalo jist... :-(

  • MartikK
    MartikK | 28. 9. 2011 12:50

    Jednoduché, rychlé, dobré. Maso jsem osmahla bez oleje, pak teprve přidala pokrájený česnek a čerstvou papriku. Nakonec jsem ještě do směsi s těstovinami vmíchala strouhaný sýr.

  • recepty73
    recepty73 | 23. 9. 2011 12:36

    ...přidávám i čerstvou papriku ;-) :-P ...

  • Alča Jiráková | 18. 7. 2011 17:17

    To jsi tedy dost zhýčkaný , protože je to vynikající jednoduché, rychlé a celkém levné jídlo. :-)

  • Aluska88 | 25. 1. 2011 17:57

    podlevam vodou, ve ktere jsem namocila hrstku susenych hribku... po zamichani masa do testovin primicham nastrouhany tvrdy syr..

  • Michaela Linhartová | 24. 8. 2010 08:39

    Já namelu maso, osmahnu cibulku a dám pepř, sůl, drcený kmín a zaleju to sklenicí od Panzani - Boloňská omáčka. A na konec přidám prolisovaný česnek, zamíchám a posypu sýrem.

  • Zuzana Mihoková | 1. 9. 2009 10:10

    Ahoj,včera jsem dělala tento recept, ale asi jsem moc osmahla ten česnek a tak jsem to "napravila" smetanou kterou jsem to nakonec zalila a také jsem to dala zapéct do trouby se sýrem. Vynikající. Děkuji a recept.Zuzana

  • Alexandra Daňková | 22. 10. 2008 06:56

    Tak jsem včera dělala toto jídlo, nedávala jsem sladkou červ.papriku, dala jsem majoránku a kečup a jídlo je vynikající, jednoduché a rychlé

  • ^yeah_ nasrat | 29. 8. 2007 14:58

    Kdo by takovou sracku žral omg?TO sou spis mletý hovna než maso.. radši to smažte!!

  • pepik Anonym | 29. 8. 2007 14:58

    je mi 15 a chtel jsem si udělat neco k obědu a tak jsem to dělal pode receptu doslova ,myslel jsem si jak si pochutnám,ale já jsem se po tom poblil a byl jsem hodinu na záchodě nechápu jak vám toto muže chutnat fakt:))

  • pepik | 29. 8. 2007 14:55

    je mi 15 a chtel jsem si udělat jídlo tak jsem ho dělal podle receptu fakt doslova a málem jsem se po tom poblil fakt nevim co je na tom dobrýho potom jsem byl hoddinu na záchode

  • Ivana Samcová | 21. 8. 2007 17:45

    Nedá mi to, ale musím ještě jednou tento recept pochválit. Dělala jsem ho už vícekrát, pokaždé bylo všechno během dne dojedeno a vždy s velkou chválou. Zkoušela jsem podlévat i vínem /taky výborné/. Irčo, ještě jednou díky za tuhle mňamku. Zdravím. Ivana

  • Irena H. | 2. 4. 2007 10:46

    To jsem ráda, že vám chutnalo. S nivou to může být vynikající, ale to moje malé děti nerady. A taky nerada špiním další nádobí :-)

  • Ivana Samcová | 24. 3. 2007 13:05

    Dnes jsem vařila k obědu. Nakonec jsem maso s těstovinami, podle paní Hany posypala sýrem /nivou/ a chvilku zapekla v troubě. Vynikající! Byla jsem chválená. Díky za recept. Ivana

  • Marcela Šťastná | 9. 3. 2007 11:22

    Já to maso nedusím, ale opékám jako minutku, přidám ostatní ingredience a pak ještě zaleju šlehačkou, zamíchám a nechám přejít varem. Dávám na těstoviny.

  • Hana Rožníčková | 9. 3. 2007 09:04

    Toto mleté maso vařím také, nepodlévám vodou, ale červeným vínem, smíchám s těstovin., dám do pekáčku, posypu sýrem a zapeču.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Karbanátky
Maso Mleté Oběd Večeře Dušení Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Mleté maso Oregáno Paprika - sladká Rajský protlak Rostlinný olej Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Francouzský plátek

Francouzský plátek

Okurkové řezy s paprikou

Okurkové řezy s paprikou

Chleba s křupavou kůrkou

Chleba s křupavou kůrkou

Naložený hermelín s olivami

Naložený hermelín s olivami

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Pečené brambory pod slaninou a nivou

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou náplní

Ořechová roláda s piškotovo-kávovou…

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Palačinkový koláč s jablky a pudinkem

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a žmolenkou

Cuketovo-kokosový koláč s ovocem a…

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Povidlové knedlíky kynuté - bez vajec

Doporučujeme

30 minut
Kapustové karbanátky s bramborovou kaší

Kapustové karbanátky s bramborovou…

40 minut
Podzimní houbovka s dýní

Podzimní houbovka s dýní

40 minut
Lepenice s trhaným uzeným

Lepenice s trhaným uzeným

45 minut
Dýňové cupcakes

Dýňové cupcakes

165 minut
Šípková zavařenina

Šípková zavařenina

30 minut
Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O.D.

Hraběnčiny řezy podle časopisu F.O.O…

45 minut
Vepřové s mrkví, hráškem a bylinkovými bramborami

Vepřové s mrkví, hráškem a…

30 minut
Dýňové karí se špenátem a čočkou

Dýňové karí se špenátem a čočkou

Poslední sledované recepty

797
Velikonoční nádivka
Velikonoční nádivka
585
Papriková krkovice
Papriková krkovice
432
Dýňový koláč s polevou
Dýňový koláč s polevou
285
Rychlá bábovka
Rychlá bábovka
214
Rajčatový salát III.
Rajčatový salát III.

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které připravíte za půl hodiny
Od pondělí do pátku: Podzimní recepty, které…
Jak využít starý chleba? Do polévek, těstovin, na topinky i originální zmrzlinu nebo kávu
Jak využít starý chleba? Do polévek, těstovin, na…
Oblíbené recepty Karla Gotta: Zavzpomínejte na Mistra i nad výtečným obědem
Oblíbené recepty Karla Gotta: Zavzpomínejte na…
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si uchovat poklady z lesa na zimu
Houby s octem: 3 vynikající recepty, jak si…
Pečení ze spíže: 10 sladkých receptů, na které máte všechny suroviny doma
Pečení ze spíže: 10 sladkých receptů, na které…
AHA.cz Podpásovka pro Krainovou a Vágnera: Agáta využila jejich rodinu

Podpásovka pro Krainovou a Vágnera: Agáta využila jejich rodinu

Mimibazar Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Otestovali jste: Nejlehčí školní batohy pro prvňáky skvěle sedí na zádech a dětem se líbí

Dáma.cz Nemocnice na kraji města: Výměna Sovy, hádky na place i sláva v zahraničí

Nemocnice na kraji města: Výměna Sovy, hádky na place i sláva v zahraničí

Blesk pro ženy Hvězda VyVolených Vladko: Kam zmizel nejvýraznější účastník celé soutěže?

Hvězda VyVolených Vladko: Kam zmizel nejvýraznější účastník celé soutěže?

Ženy.cz Máte je v šatníku? Nejlepší podzimní šaty za poslední léta si podmaňují další sezónu

Máte je v šatníku? Nejlepší podzimní šaty za poslední léta si podmaňují další sezónu

Blesk.cz Marta Kubišová (80) znovu v nemocnici: Dehydratace!

Marta Kubišová (80) znovu v nemocnici: Dehydratace!

SportRevue.cz FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

FOTO: Pro šmíráky. 28 sexy (ex)sportovkyň, které můžete sledovat na Twitteru

Maminka.cz VIDEO RECEPT: Lahodné míša řezy, na které potřebujete jen dvě vejce. A nemusíte šlehat bílky!

VIDEO RECEPT: Lahodné míša řezy, na které potřebujete jen dvě vejce. A nemusíte šlehat bílky!

Blesk Horoskopy Která znamení zvěrokruhu trpí obžerstvím a kdo si pečlivě hlídá jídelníček?

Která znamení zvěrokruhu trpí obžerstvím a kdo si pečlivě hlídá jídelníček?

Abecedazahrady Dvacet triků, jak vizuálně zvětšit pokoj: Tyto nápady vám pomůžou

Dvacet triků, jak vizuálně zvětšit pokoj: Tyto nápady vám pomůžou

Další doporučené recepty:

Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté karbanátky se žampiony a sýrem
Mleté koule s romadurem
Mleté koule s romadurem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
Mleté kuličky se sýrovým špenátem
Mleté maso na smetaně se sýrem
Mleté maso na smetaně se sýrem
Mleté maso na žampionech
Mleté maso na žampionech
Mleté maso po marocku
Mleté maso po marocku
  • Recepty.cz
  • Mleté maso k těstovinám
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotné kontaktní místo/Single Point of Contact