Vepřová plec na pivě

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Oloupanou cibuli pokrájíme nadrobno a na rozehřátém oleji osmahneme dorůžova. Přidáme na kousky nakrájené maso, podusíme je, osolíme, přidáme kmín, podlijeme vývarem a přikryté dusíme doměkka. Během dušení podle potřeby podléváme. Hotové maso vyjmeme, do šťávy přidáme nastrouhaný chléb rozmíchaný v pivě a chvíli povaříme.
2
Poté šťávu procedíme, vložíme zpět maso, prohřejeme a okořeníme pepřem a solí. Podáváme s brambory nebo rýží.
3
Počet porcí: 4 Doba přípravy: 60 min
Použité ingredience v tomto receptu: Chlebová kůrka Cibule Kmín Olej Pepř mletý Pivo Sůl Vepřová plec Vývar
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • suang
    suang |

    25. 7. 2015 12:04

    Výborné.

  • Monika
    Monika |

    25. 7. 2015 12:00

    Výborné, dělám už po několikáté. :-)

Abecední seznam: