Eintopf Vepřová plec z trouby

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 200 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: AnetkaTom

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Omyté a osušené maso nasolíme a opepříme. V pekáčku rozpustíme sádlo a maso zprudka opečeme ze všech stran. Pak přidáme obě cibule, česnek a kmín.
2
V pivu rozmícháme hořčici a maso podlijeme. Přiklopíme víkem a pečeme na 160 °C 1 hodinu. Neodkrýváme. Mezitím si připravíme brambory a mrkev. Po 1 hodině maso obrátíme, přidáme mrkev a brambory (případně další přílohu - např. papriku) a přikryté pečeme další 2 hodiny. Pokud je třeba podlijeme horkou vodou.
3
15-30 minut před koncem odkryjeme víko a teplotu zvýšíme na 220 °C a dopečeme na barvu. Hotové maso necháme 15-20 minut odpočinout.
Zařazení: Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Hořčice plnotučná Pivo Vepřová plec

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: