Eintopf s vinnou klobásou

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: recepty73

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechnu zeleninu očistíme a pokrájíme na větší kousky, dáme do zapékací mísy, pokapeme olejem a kečupem, promícháme a rozložíme na ni vinnou klobásu pokrájenou na kousky. Pečeme v předehřáté troubě na 180°C asi 30 minut. Podáváme s rýží nebo s pečivem. Zeleninu si můžeme dochutit i různými bylinkami nebo kořením (provensálské...).
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Zuzana
    Zuzana |

    9. 5. 2011 19:41

    Podlila jsem skleničkou piva a bylo to geniální :-P :-D !

  • recepty73
    recepty73 |

    16. 2. 2011 14:46

    ...díky za foto a jsem rád,že chutnalo ;-) :-)) .

  • pippiva
    pippiva |

    16. 2. 2011 13:20

    Upeceno a snezeno.Jen ten kecup jsem nahradila rajcatovym pyre.Dovoluji si pridat fotenku :-) Jen tak pro zajimavost,ja delam to same,ale necham vsechno uvarit spolecne v hrnci,zelenina ma pak vic chut te klobasky... ;-)

  • Simča S.
    Simča S. |

    4. 2. 2011 23:54

    Jejda, já znám eintopfy pouze polévkové konzistence.... Sice husté polévky, ale přece polévky.... Ale tohle bude asi něco jiného....