Vepřová kolena Flamendr

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 4
      ks vepřové koleno menší vykostěná
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce hořčice plnotučná
    • mletá paprika sladká a pálivá
    • 4
      lžíce sádlo
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kolena uvnitř osolíme a opepříme, sádlo smícháme s drobně pokrájenou cibulí hořčicí a paprikou, směs vetřeme do kolen poté kolena stočíme, upevníme provázkem a uložíme do druhého dne v lednici.
2
Druhý den kolena prudce opečeme na sádle podlijeme vývarem nebo vodou a upečeme do měkka za průběžného přelívání vypečenou šťávou. Hotová kolena zbavíme provázku a nakrájíme na silnější plátky.
3
K obědu se zelím a bramborovým knedlíkem, večer při posezení je lepší chléb, hořčice, křen a pěkně vychlazená dvanáctka. Přeji dobrou chuť.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.