Včelenské kyselo

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: maliman

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce nalejeme vodu s oloupanými a nakrájenými brambory, bobkovým listem a novým kořením. Vše přivedeme k varu, až se tak stane, zahustíme moukou. Vmícháme smetanu a rozšlehaná vajíčka. Povaříme deset minut, ochutíme solí, cukrem a octem.

Komentáře k receptu

  • Helena Stříbrná
    Helena Stříbrná |

    13. 1. 2007 22:05

    Tohle není kyselo, ale polévka zvaná kyselačka. Kyselo se vaří z chlebového kvásku,

  • Světlana
    Světlana |

    31. 10. 2006 22:08

    U nás se dává místo rozšlehaných vajec ztracené vejce.

Abecední seznam: