vaječná tlačenka II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Želatinu necháme nabobtnat v trošce vody. Mezitím smícháme 3dcl vody s octem, solí a pepřem, zahřejeme na 60°C a želatinu v tomto roztoku za stálého míchání rozpustíme. Vejce uvaříme natvrdo a rozkrájíme na kostky, zeleninu nakrájíme na stejnoměrné kousky. Do vychladlé želatiny vmícháme nakrájenou zeleninu, majonézu a nakonec zlehka vejce. Touto směsí naplníme vypláchnutou formu a necháme dobře ztuhnout.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: