Tudelská zeleninová polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 125
      g sušená šunka
    • 1
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 800
      ml zeleninový vývar
    • 500
      g fazolové lusky
    • 1
      ks citron
    • 4
      ks artyčoky malé

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrobno nakrájenou sušenou šunku orestujte na olivovém oleji, přidejte nasekaný česnek a zaprašte moukou.
2
Orestujte a zalijte vývarem. Přidejte na kousky nakrájené fazolové lusky, v citronové vodě povařené a probrané artyčoky a pokrájený chřest. .
3
Dochuťte solí a pepřem. Jakmile je zelenina měkká, za asi 15 minut, vsypte blanšírovaný nasekaný cukrový hrášek a podávejte

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: