Toruňská polévka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 40
      g mrkev
    • 40
      g celer
    • 40
      g květák
    • 20
      g kapusta
    • 2
      ks bobkový list
    • sůl
    • masox
    • 80
      g nakládané okurky
    • 4
      lžíce zakysaná smetana
    • kopr
    • nové koření a pepř

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Spolu s kořením ji vaříme v osolené vodě. Po chvíli přidáme masox. Před dokončením přidáme nakrájené kyselé okurky a smetanu. Polévku nalijeme do talířů a ozdobíme rozsekaným koprem.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.