Těstoviny s tuňákem IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • česnek
    • cibule
    • olej
    • rajský protlak
    • tuňák
    • rajčata
    • těstoviny
    • provensálské koření
    • sůl
    • pepř mletý
    • sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku a česnek osmahneme na oleji do zlatova, přidáme okapaného tuňáka, trošku osahneme a hned dáme protlak a rajčata v konzervě, vše promícháme, prohřejeme a na konci přidáme provensálské koření, sůl a pepř dle chuti. Pokud mám olivy klidně je přidám. Servírujeme s uvařenými těstovinami, posypané sýrem.
2
Místo tuňáka se může dát mleté hovězí, nebo krůtí maso, je to dobrá obměna tohohle receptu, to ale nedávám olivy.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.