Zapečené těstoviny s tuňákem II.

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Slavena

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      balíček těstoviny (Mašle, roury, kolena, nebo mušle)
    • 1
      plechovka tuňák - ve vlastní šťávě Malá
    • 0,5
      plechovka nakládaná kukuřice
    • 1
      balíček žampionová polévka v sáčku
    • cornflakes Kukuřičné
    • 100
      g sýr

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Dáme vařit těstoviny do mírně osolené vroucí vody do poloměkka. Mezitím si připravíme polévku podle návodu na sáčku s tím rozdílem, že jí uděláme hustší a poloviční množství vody nahradíme mlékem. Vzniklou hustou polévku a uvařené těstoviny smícháme spolu se sterilovanou a scezenou kukuřicí a strouhaným sýrem.
2
Vše dáme do nevymazané zapékací mísy a celý povrch posypeme slabou vrstvou corn flakes lupínků. Zapékáme krátce v předehřáté troubě na asi 180 °C, až mají lupínky zlatavou až světle hnědou barvu. Ihned podáváme.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Martina
    Martina |

    5. 9. 2006 07:05

    Kam a kdy s tím tuňákem?:-))) Ale jinak to vypadá dobře!:-)