Terina ze sardinek a paprik

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 25 minut
počet porcí: 1 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 850
      g sardinky filety
    • sůl
    • pepř mletý
    • olivový olej
    • 1
      snítka šalvěj
    • 3
      snítka tymián
    • 2
      snítka rozmarýn
    • 4
      ks paprika
    • 4
      stroužek česnek
    • pesto petrželové
    • klíčky a listy salátů k podávání

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Troubu zapněte na 180 °C, plech vyložte pečicím papírem.
2
Filety osolte, opepřete a rozložte na plech. Zakápněte je olejem. Bylinky nasekejte a polovinou posypte ryby, ty pečte dozlatova, asi 10 minut. Po vychladnutí uložte do ledničky.
3
Papriky nakrájejte na široké plátky. Rozložte je na plech, osolte, opepřete, zakápněte olejem a posypte bylinkami. Pečte 10 minut.
4
Formu vyložte fólií. Vrstvěte na ni sardinky, papriky a tenké plátky česneku. Přikryjte fólií a umačkejte. Vložte kus kartonu, zatižte (např. plnou plechovkou) a dejte na 12 hodin do ledničky. Podávejte s pestem, klíčky a mladými lístky salátů.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: