• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Výborná pizza
    Napište svůj komentář k receptu

    Výborná pizza

    autor: monnaa
    0.0
    moje hodnoceni
    4.1
    hodnotilo: 17
    doba přípravy: 40 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    Výborná pizza
    8fotografií
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    2 porce
      • 150
        g hladká mouka
      • 150
        g polohrubá mouka
      • 1
        lžička cukr krystal
      • 1
        lžička sůl
      • 150
        ml vlažná voda
      • 2
        lžička sušené droždí

    Postup přípravy receptu

    1
    Vše smícháme dohromady a uhněteme hladké těsto. Necháme chvilku odpočinout, těsto rozdělíme na 2 poloviny, z nichž budeme mít 2 krásné pizzy, těsto vyválíme a položíme na pečící papír - potřeme olejem, protlakem, posypeme kořením na pizzu (bazalka, oregano) a pak co máme rádi (sýr, šunka...) a dáme na plech.
    2
    Pečeme ve vyhřáté troubě na 220°C 12 minut.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Italské těsto a výborná pizza

    Italské těsto a výborná pizza

    Výborná kefírovka

    Výborná kefírovka

    Výborná ořechová bábovka

    Výborná ořechová bábovka

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • monnaa
      monnaa | 31. 3. 2018 15:00

      Děkujuuuu ♥

    • Camelka | 22. 12. 2017 17:09

      super bomba !!!

    • pytrysek | 31. 7. 2017 20:06

      Dnes večer jsem vyzkoušela tento recept a všem, včetně dět moc chutnala. :)

    • Alcanzara
      Alcanzara | 30. 10. 2014 14:55

      Úplně sqvělá, lepší už být nemuže ;-) to byla dobrutka, dík <3

    • monnaa
      monnaa | 20. 7. 2013 16:55

      množství těsta v receptu je na 2 pizzy. Pokuď to myslíte takle

    • martina
      martina | 12. 7. 2013 11:30

      kolik porcí je na jednu pizzu? :-\

    • monnaa
      monnaa | 19. 5. 2013 16:04

      To je super. Děkuju. :-)

    • MarilynM2
      MarilynM2 | 12. 5. 2013 12:36

      výborná.. já nechala chvilku - hoďku a super 8-)

    • monnaa
      monnaa | 31. 12. 2012 11:01

      tak já nechávám třeba 10 min. Někdy vůbec. :) :-) :-) Taky jde těsto nechat v igelitovém sáčku do druhého dne v lednici a pak v pohodě použít. U nás se teda zdělá hned :)

    • Bopik | 28. 12. 2012 17:54

      nechám odpočinout než nakrájím rajčata, cibuli a žampiony :) odhadem tak 5minut

    • Lenka B.
      Lenka B. | 28. 10. 2012 22:28

      Chtěla bych pizzu vyzkoušet, ale nevím jak dlouho znamená - necháme chvilku odpočinout těsto .... (chvilka je u každého jiná). Děkuji

    • monnaa
      monnaa | 18. 7. 2012 14:01

      To jsem ráda, že chutná a že jste spokojeni. Já dělám každou chvilku - u nás je moc oblíbená :-)

    • Josef
      Josef | 14. 7. 2012 15:55

      Jednoduché a super. Těsto je fakt perfektně tenké a drží. Dělal jsem ve staré panelákové plynové troubě na 4 cca. 15-20 min, jenom ze spodu. Doporučuji a přeji dobrou chuť! 8-)

    • Riči
      Riči | 14. 6. 2012 13:15

      Páni,tak toto bolo naozaj fajn,super cesto a to som skúšal už niekoľko variant. Mám nového cestového favorita, určite doporučujem urobiť.

    • monnaa
      monnaa | 3. 1. 2012 10:13

      To je moc dobře. Taky mám na ní ráda to, že je tenoučká. :-) Tak ať stále chutná :-) Monika

    • Bopik | 30. 11. 2011 10:24

      Není zač, já děkuji :) Pizzu ted dělávám pravidelně, povede se vždy. I moje mamka, která pizzu nemusí si ji jednou sama poručila.. Prohlásila, že tak tenké a dobré těsto, není často ani v restauraci :)

    • monnaa
      monnaa | 19. 11. 2011 14:02

      Jéé, tak to jsem moc ráda. U nás je to moc oblíbené :-) Dělám jí manželovi každou chvilku :-) Děkuji za hodnocení. :-) Monča

    • Bopik | 29. 8. 2011 18:50

      Dnes jsem vyzkoušela, pizzu jsem dělala poprvé. Když jsem smíchala suroviny bála jsem se že z toho hladké těsto nikdy nebude, ale po chvíli bylo těsto krásně hladké, vůbec se nelepilo, pracovalo se s ním jedna básen. Rozdělila jsem těsto na dvě části a opravdu z toho byly 2 pěkné pizzy. Pekla jsem v horkovzdušné troubě na program Pizza, tedy 190stupnů a na nejnižším roštu, doba pečení 8-10minut a stačilo to. Chtěla jsem pizzu vyfotit ale zmizla dřív než jsem došla pro foťák. Známkuji za 1 a už se těším až uvařím znovu.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Předkrmy, chuťovky & svačiny Pizza
    Chuťovky Pizza a langoše Oběd Večeře Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr krystal Hladká mouka Polohrubá mouka Sůl Sušené droždí Vlažná voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Zelníky

    Zelníky

    Pravá pistáciová zmrzlina

    Pravá pistáciová zmrzlina

    Minipizzy - šnečci

    Minipizzy - šnečci

    Nepečená vajíčka

    Nepečená vajíčka

    Svařené víno

    Svařené víno

    Ryba z trouby: na zelenině a těstovinách

    Ryba z trouby: na zelenině a…

    Nepečený ovocný dort s vaječným likérem

    Nepečený ovocný dort s vaječným…

    Jednoduchá vločková polévka

    Jednoduchá vločková polévka

    Rafaelo se salkem

    Rafaelo se salkem

    Doporučujeme

    120 minut
    Gulášová polévka

    Gulášová polévka

    120 minut
    Galetka s batáty a kozím sýrem

    Galetka s batáty a kozím sýrem

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    15 minut
    Bramboráky

    Bramboráky

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    Poslední sledované recepty

    74
    Milionářské řezy se slaným karamelem
    Milionářské řezy se…
    37
    Skvělý domácí kváskový chleba
    Skvělý domácí kváskový…
    30
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    28
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    25
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka

    Zajímavé články

    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy Boženy Němcové: Upečte si klasiku!
    Domácí kváskový chléb jako od babičky z knihy…
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Čtyři důvody jo-jo efektu. Jaký je ten váš?
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky i na plech!
    Perník s jablky a banánem: Vláčný koláč z remosky…
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí!
    Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně…
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort: Galerie 50 nejkrásnějších
    Slané palačinky, s nutellou i palačinkový dort:…

    Sledujte nás

    AHA.cz Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

    Konec Jurinové na Nově! Vdovec šokuje o Borhyové a Železném

    AHA.cz Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO

    Macháčková v šoku na WC! OSTUDA PRO ČESKO

    AHA.cz Deník Aha! 18.1.2021

    Deník Aha! 18.1.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Seriál Ulice: Blanka má problémy, Magda žárlí a Ája překvapí Mária

    Dáma.cz Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Horoskop na tento týden: Komu se bude dařit navzdory složité situaci. Jste to vy?

    Ženy.cz Když zrovna nemáte čepici: Tyhle doplňky do vlasů jsou stále v kurzu!

    Když zrovna nemáte čepici: Tyhle doplňky do vlasů jsou stále v kurzu!

    Maminka.cz Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Šéfkuchař Přemek Forejt: Jsem krkavčí táta. Dceru nevídám moc často

    Reflex.cz Vladimír Mertlík: Chodí covid okolo, nedívej se na něho

    Vladimír Mertlík: Chodí covid okolo, nedívej se na něho

    E15.cz Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Malý Londýn, včetně virtuálního Davida Beckhama. V Macau se otevírá kopie britské metropole

    Abecedazahrady Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Málo prostoru v kuchyni? Nevadí! Inspirujte se, jak si zařídit dokonalou kuchyň

    Další doporučené recepty:

    Výborná kefírovka
    Výborná kefírovka
    Výborná omáčka na špagetky
    Výborná omáčka na špagetky
    Výborná ořechová bábovka
    Výborná ořechová bábovka
    Výborná rychlá hrnková buchta
    Výborná rychlá hrnková buchta
    Výborná škvarková pomazánka
    Výborná škvarková pomazánka
    Výborná tvarohová pomazánka
    Výborná tvarohová pomazánka
    • Recepty.cz
    • Výborná pizza
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí