Teplý salát z kořenové zeleniny

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: petata

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kořen petržele a mrkve omyjeme, oloupeme a nakrájíme podélně na 4 díly. Vložíme na plech vyložený pečícím papírem, osolíme a pokapeme olivovým olejem. Zeleninu dáme péct do vyhřáté trouby (180°C-200°C). Před vytažením pokapeme medem.
2
Zálivku připravíme smícháním rozpuštěného medu, vinného octa, soli a pepře (doporučuji protřepat v uzavíratelné skleničce).
3
Na omytý špenát klademe upečenou zeleninu, posypeme sýrem a nakonec dochutíme medovou zálivkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.