Sušená zelenina - Podravka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nadrtíme robotem na zeleninu,smícháme se solí a sušíme. Poté opět nadrtíme a sušíme... Můžeme přidat petrželovou a celerovou nať.
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Červená paprika Česnek Cibule Mrkev Petržel Pórek Sůl Zelená paprika
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    20. 3. 2007 21:36

    Nemajíc robot, strouhám na obečejném struhadle a suším na radiátoru od podzimu do jara, když mi něco zbyde v létě, suším na okně na slunci , a to bez soli. Na rozdíl od výše uvedeného receptu suším i mrkev, kedlubny (ty v menším množství, mají hodně vody), kapustu, brokolici, květák, prostě do základu celer-petržel-mrkev přistrouhám nebo přikrájím, co mi zrovna zbývá. Skvělé do polévek, omáček, zelninových a masových směsí, gulášů, určitě zlepší chuť , uvařené je to za chvilku a při delším vaření poslouží jako zahušťovadlo - a je to BEZ CHEMIE.

  • Jana Peková
    Jana Peková |

    20. 3. 2007 14:15

    Výborná. Už jsem dělala několikrát.

  • martina mesarosova
    martina mesarosova |

    16. 8. 2006 00:07

    nadrcena zelenina vyschne krasne i na plechu na peceni venku na slunicku.dokonce rychleji jak v sušičce.nevahejte dokud je teplo.

  • Anonym
    Anonym |

    8. 8. 2006 18:53

    Já používám sušičku na ovoce,v plynové troubě jsem to nezkoušela,takže Vám neporadím,ale proč ne? Snad by to neměl být problém...

  • Maruš
    Maruš |

    8. 8. 2006 14:54

    Vždy jsem chtěla takovouto zeleninu vyzkoušet.Mám ale k dispozici jen plynovou troubu a tak nevím,jestli se mám do toho pouštět.Poradíte?Zeleninu ze zahrady vždy zpracuji do polévek tak,že steriluji směs zeleniny do bramboračky a dále mrazím v užším mikrotén.tlačenkovém sáčku nastrouhanou zeleninu i natě a pak si vždy kousek useknu.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: