Srbská fazolová polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 300
      g fazolky
    • 1
      ks cibule
    • 4
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      l vývar
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 200
      g klobása
    • 1
      špetka petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji k fazolím, osolíme, opepříme a zvolna vaříme až fazole změknou. Potom polévku přecedíme a fazole sítem prolisujeme. Na zbylém oleji dočervena osmahneme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme do polévky a povaříme. Na talířích polévku zdobíme jemně posekanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.