Srbská fazolová polévka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do chladného vývaru vložíme opláchnuté fazole a necháme je přes noc nabobtnat. Na polovině dávky oleje zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme ji k fazolím, osolíme, opepříme a zvolna vaříme až fazole změknou. Potom polévku přecedíme a fazole sítem prolisujeme. Na zbylém oleji dočervena osmahneme na kolečka nakrájenou klobásu, přidáme do polévky a povaříme. Na talířích polévku zdobíme jemně posekanou petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolky Klobása Pepř mletý Petrželka Rostlinný olej Sůl Vývar

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: