• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Magazín
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
Recepty.cz - logo
Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
Vložit recept
Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Džemy a marmelády Okurky Recepty z cukety
  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
Napište svůj komentář k receptu

Špenátová kuřecí prsíčka

autor: Recepty
0.0
moje hodnoceni
0.0
hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
obtížnost: snadné
Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
Špenátová kuřecí prsíčka
Nahrát fotku
 

Suroviny

4 porce
    • 800
      g kuřecí maso prsa
    • 2
      ks cibule střední
    • 1
      balení smetana na vaření
    • 1
      balíček mražený špenát nebo listový
    • 2
      stroužek česnek
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 1
      lžíce koření na steak
    • 1
      lžička podravka

Postup přípravy receptu

1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením. Upečema na pánvi na oleji a odložíme. Na pánvi osmažíme dozlatova na nudličky nakrájenou cibuli, poté zalijeme smetanou, vložíme špenát, prolisovaný česnek a dochutíme podle chuti podravkou.
2
Jako příloha se hodí těstoviny, hranolky, v podstatě cokoliv.
Podělte se s přáteli o recept

Podobné recepty

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka se slaninou

Zapečená kuřecí prsíčka

Zapečená kuřecí prsíčka

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém župánku

Kuřecí prsíčka s chřestem v nivovém…

newsletter

Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

 

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková | 14. 3. 2007 09:47

    Milý anonym, ani ja neužívam Podravku, ale to ma neoprávňuje takto kritizovať. A ten váš tón, ten tón...Veď si to ochuťte podľa svojej chuti, a neútočte takto na autora receptu.

  • Pawlínka | 13. 3. 2007 18:17

    Pane/paní anonym dělejte to jak chcete a jak vám to bude chutnat..Málokterý recept který najdu dělám přesně tak jak je..Pokud vám to bude víc chutnat jenom se solí,česnekem a pepřem tak to tak dělejte..Doufám že vám bude chutnat...

  • Zora Manasová | 7. 3. 2007 13:39

    Milý Anonym, všimla som si u veľa receptov, že len kritizujetebez vlastného vyskúšania receptu. Mrazený listový špenátje podstatne drahší ako pretlak, a toto je vlastne špenátová omáčka, mrazený tomu asi vôbec neublíži. A čo sa týka korenia, nech si každý korení podľa svojej chute,takže prečo hneď kritizovať a bez vlastnej skúsenosti?

  • Anonym | 19. 2. 2007 13:18

    i listovy spenat se da koupit zmrazeny! a ta podravka a steakove koreni urcite spolehlive utlucou chut spenatu i kureciho masa. cesnek, sul a troska pepre by urcite stacily.

Vyberte, co chcete vytisknout
Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Kuřecí
Maso Drůbeží Oběd Večeře Restování Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Koření na steak Kuřecí maso Mražený špenát Pepř mletý Podravka Smetana na vaření Sůl
Podělte se s přáteli o recept
Česká kuchařka Chodské recepty

Mohlo by vám zachutnat

Halušky

Halušky

Brokolicový salát s tuňákem

Brokolicový salát s tuňákem

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Chorvatský bramborový salát z Dolače

Fazolky po staročesku

Fazolky po staročesku

Hermelín v listovém těstíčku

Hermelín v listovém těstíčku

Fazolové lusky se slaninou

Fazolové lusky se slaninou

Výborná tvarohová pomazánka

Výborná tvarohová pomazánka

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou pečená souse-vide

Farmářská vepřová krkovice s šalotkou…

Jogurtová buchta s borůvkami

Jogurtová buchta s borůvkami

Doporučujeme

30 minut
Zapečené těstoviny se zeleninou a houbami

Zapečené těstoviny se zeleninou a…

30 minut
Americké lívance

Americké lívance

10 minut
Brokolicová polévka se smetanou

Brokolicová polévka se smetanou

45 minut
Čevabčiči

Čevabčiči

30 minut
Bramborový salát s čočkou a pečenou dýní

Bramborový salát s čočkou a pečenou…

50 minut
Kulajda

Kulajda

55 minut
Jablečná buchta

Jablečná buchta

50 minut
Makovec se švestkami

Makovec se švestkami

15 minut
Huevos rancheros

Huevos rancheros

Poslední sledované recepty

119
Svíčková z kuřete
Svíčková z kuřete
107
Gnocchi se zelím a mletým masem
Gnocchi se zelím a…
90
Svíčková Stroganoff
Svíčková Stroganoff
63
Svíčková omáčka
Svíčková omáčka
57
Kulajda se zakysanou smetanou
Kulajda se zakysanou…

Zajímavé články

Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní podzimu
Od pondělí do pátku: Rychlé a lehké večeře s vůní…
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a rady, aby dětem chutnaly a neskončily v koši
Školní svačiny podle Margit Slimákové: Tipy a…
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu malované a ještě si na nich pochutnáte!
Dorty jako malované? Omyl! Tyto jsou opravdu…
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát, usmažte je nebo z nich udělejte kečup
Zelená rajčata nevyhazujte! Nechte je doma dozrát…
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a šťavnaté ovoce, které milovala i královna Kleopatra
Fíky dozrávají. Dopřejte si tohle zdravé a…
AHA.cz Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Matušková před odletem na turné do Prahy: CHROMÁ PO NEHODĚ

Mimibazar Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Poutavý svět kávy: Od zrnka v Etiopii po váš šálek

Dáma.cz Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Takhle vypadala zima a Vánoce za socialismu. Které věci jste také měli?

Blesk pro ženy Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Gilmorky zazářily na Emmy: Po 25 letech snad nezestárly! A kdo ještě oslnil?

Ženy.cz Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Nejdřív práce, potom zábava? Často melu z posledního úplně zbytečně

Blesk.cz Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

Žhavé ceny Emmy! Odvážná Wednesday, sexy Zeta-Jonesová i svůdný výstřih Sweeneyové

SportRevue.cz Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Stíny zašlé fotbalové slávy. Připomeňte si 5 smutných osudů (ne)slavných stadionů

Maminka.cz Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Kdybych mu dala lahvičku, ještě by byl naživu, říká zdrcená maminka, jejíž syn zemřel tři týdny po narození na dehydrataci

Blesk Horoskopy Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

Kdo je největší lakomec zvěrokruhu? Tahle tři znamení se nerada dělí

  • Recepty.cz
  • Špenátová kuřecí prsíčka
 
  • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
  • Autorská práva k publikovaným materiálům
  • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
  • Informace o zpracování osobních údajů
  • Cookies
  • Nastavení soukromí
  • Jednotná kontaktní místa / Single Points od Contact