Špenátová kuřecí prsíčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme steakovým kořením. Upečema na pánvi na oleji a odložíme. Na pánvi osmažíme dozlatova na nudličky nakrájenou cibuli, poté zalijeme smetanou, vložíme špenát, prolisovaný česnek a dochutíme podle chuti podravkou.
2
Jako příloha se hodí těstoviny, hranolky, v podstatě cokoliv.

Komentáře k receptu

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    14. 3. 2007 09:47

    Milý anonym, ani ja neužívam Podravku, ale to ma neoprávňuje takto kritizovať. A ten váš tón, ten tón...Veď si to ochuťte podľa svojej chuti, a neútočte takto na autora receptu.

  • Pawlínka
    Pawlínka |

    13. 3. 2007 18:17

    Pane/paní anonym dělejte to jak chcete a jak vám to bude chutnat..Málokterý recept který najdu dělám přesně tak jak je..Pokud vám to bude víc chutnat jenom se solí,česnekem a pepřem tak to tak dělejte..Doufám že vám bude chutnat...

  • Zora Manasová
    Zora Manasová |

    7. 3. 2007 13:39

    Milý Anonym, všimla som si u veľa receptov, že len kritizujetebez vlastného vyskúšania receptu. Mrazený listový špenátje podstatne drahší ako pretlak, a toto je vlastne špenátová omáčka, mrazený tomu asi vôbec neublíži. A čo sa týka korenia, nech si každý korení podľa svojej chute,takže prečo hneď kritizovať a bez vlastnej skúsenosti?

  • Anonym
    Anonym |

    19. 2. 2007 13:18

    i listovy spenat se da koupit zmrazeny! a ta podravka a steakove koreni urcite spolehlive utlucou chut spenatu i kureciho masa. cesnek, sul a troska pepre by urcite stacily.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: