Španělská polévka

moje hodnocení:

4,4

hodnotilo: 7
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • cibule
    • kmín
    • paprika - sladká
    • brambory na kostičkz
    • fazole v tomatové omáčce
    • špekáček
    • šlehačka
    • sůl
    • pepř mletý
    • masox

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do hrnce dáme olej a cibuli a restujeme, až je cibule růžová. Přidáme kmín a ještě chvíli restujeme, přidáme sladkou papriku, mouku a brambory. Zalejeme vodou, přidáme fazole, sůl pepř a masox, a vaříme dokud nejsou brambory měkké. Pak přidáme špekáček na kolečka a šlehačku a chvíli povaříme.
2
Tato polévka je vynikající, nám nikdy nezbude.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • bajanaba
    bajanaba |

    22. 6. 2013 15:49

    moc dobrá, nepotřebuje zahusťovat

  • Tomáš
    Tomáš |

    15. 10. 2012 13:12

    Je to vlastně taková frankfurtská polévka bez jíšky a majoránky a místo toho je tam plechovka fazolí :) Ale může to být dobré a vyzkouším.Máme rádi tento typ polévek. :)

  • Jana Remková
    Jana Remková |

    20. 1. 2008 14:41

    Ale já žádnou moku nevidím!!Fazole v tomatě to asi zahustí místo mouky! Jana

  • Bob
    Bob |

    16. 1. 2008 14:38

    V ingrediencích žádná mouka není. Hladká?