Smetanové závitky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky masa naklepeme, osolíme a okořeníme podle chuti. Potřeme taveným sýrem, poklademe plátky šunky (slaniny) a sýra. Na to ještě pokrájené žampiony a utvoříme závitky. Nebo můžeme v mase naříznout kapsu a tu naplnit. Do pekáčku vymazeného máslem dáme drobně pokrájenou cibulku a oloupaná, nakrájená rajčátka (udělají moc dobrou šťávičku). Přidáme masové závitky a zalejeme šlehačkou. Přikryjeme a pečeme do změknutí.
2
Vhodnou přílohou jsou brambory nebo rýže
3
V podstatě vůbec nezáleží na tom, čím maso naplníte. Můžete dát cokoliv, co máte rádi - např. nivu, hermelín,atd. Důležitá je ta šlehačka, ve které se to peče. Nejlépe se to dělá v římském hrnci a je to skvělé!

Komentáře k receptu

  • Anna
    Anna |

    26. 1. 2006 08:43

    Děkuji, je to SUPER, včera jsem vyzkoušela k večeři!!!!

  • Macek
    Macek |

    25. 1. 2006 13:22

    Tak to musím vyzkoušet. Sliny se mi sbíhají už teď.

Další doporučené recepty: