Sloní žrádlo III

moje hodnocení:

4,3

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: jiskry2

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olej
    • 2
      lžíce hořčice
    • 2
      lžíce kečup - jemný
    • 2
      lžíce cukr
    • 200
      g gothaj nebo jiný salám - nahrubo nastrouhat
    • 1
      ks cibule nakrájená najemnou
    • 3
      ks nakládané okurky 2-3 nahrubo nastrouhat
    • 1
      balení majonéza
    • 1
      ks červená paprika nebo kolečka rajčat - na ozdobu

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do mísy nastrouháme salám, kyselou okurku a najemno nakrájenou cibuli. Potom vmícháme majolku. Na pánev dáme trochu oleje, cukr, kečup, hořčici a mícháme dokud se cukr nerozpustí, nepřichucujeme jen ochutnáme je li chuť vyvážená. Nalijeme na směs v míse a vše dobře promícháme, není třeba přichucovat. Je to výborná večeře, nejlepší podávaná na přepůlenou housku nebo rohlík, já požívám také jako pomazánku na chlebíčky.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • jan
    jan |

    14. 8. 2012 13:12

    děkuji za recept ale ještě lepší je to s hráškem

  • Jan
    Jan |

    12. 1. 2011 20:26

    Hele suprt ted jsem se nádlábl všem to zachutnalo bomba

  • Janaso
    Janaso |

    25. 10. 2010 13:29

    Neuměla jsem si zcela představit a ejhle, vyšla z toho chutná pomazánka.

  • Irena Klasová
    Irena Klasová |

    5. 6. 2009 13:40

    Taky jí dělávám na oslavy, je moc dobrá.

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    5. 6. 2009 09:42

    Zkuste ještě navrh nasypat na jemno strouhaný sýr cihlu. Dělám to tak a je to moc dobré.Pomazánku mám vyzkoušenou hodnotím za l* .

Poslední navštívené:

Abecední seznam: