Slepičí vývar

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks slepice Menší
    • 1
      ks mrkev
    • celer 0,5 menší
    • 1
      ks rajče
    • 3
      stroužek česnek 2-3 stroužky
    • 1
      ks cibule
    • 3
      ks bobkový list
    • nové koření
    • pepř celý
    • pažitka
    • oregáno
  • Na pečenou zavářku
    • 200
      g hrubá mouka
    • 2
      ks vejce
    • 1
      dl mléko
    • 2
      lžíce kečup - jemný 1-2
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Slepici a zeleninu spolu uvaříme, dokud slepice není měkká. Zatím si připravíme zavářku. V misce rozšleháme vajíčka s mlékem, přidáme sůl, mouku a kečup. Těsto nalijeme do vymazaného a moukou vysypaného pekáčku. Pečeme 10-15 minut. Vykrajujeme a krátce povaříme v polévce.

Komentáře k receptu

  • muhehe
    muhehe |

    28. 3. 2015 15:55

    další idiot co do vyvaru da vařit česnek, po hodině mačeni česneku ve vodě vyvar zhořkne a bude smrdět a se zdravejch věci z česneku ve vyvaru nebude vubec nic, některejm lidem by se měly tyto šilenosti zakazat zveřejňovat, polerajcha na vas aby vas přetahl tou největší vařechou na světě po palici, gordon by vas zrovna vykostil a použil :-D

  • vik
    vik |

    20. 10. 2010 16:26

    a co s tím rajčetem? miluju recepty který si někdo zkopíruje z jiných stránek