Samuraj po Patokryjsku

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • olej
    • 3
      ks cibule středně velká
    • 500
      g vepřové maso
    • 1
      balení cikánská omáčka
    • 1
      sklenice kečup - jemný větší
    • 2
      lžíce hořčice plnotučná
    • 1
      lžíce vegeta
    • 0,5
      lžička česnek sušený
    • worcestrová omáčka
    • sojová omáčka
    • 1
      lžíce tmavá jíška

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme na kostičky a podusíme, nakrájíme vepřové maso na kostičky, polejeme trochu worchestrem a sojovou omáčkou.
2
Pak přilejeme celou cikánskou omáčkou a celý kečup a 2 lžíce hořčice. Mícháme, až trochu pustí šťáva z masa.
3
Potom lžíci zarovnanou vegety a půl lžičky sušeného česneku, poté podlijeme vodou.
4
Nakrájíme na proužky papriku a vložíme do hrnce. Vaříme, dokud maso nezměkne.
5
Potom nasypeme asi lžíci tmavé sušené jíšky. V případě, že nemáte rádi hustší omáčky jíšku nedávejte
6
Podávat můžete s hranolky, rýží, chlebem nebo kynutým knedlíkem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: