Samuraj

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: VirusXY

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1,2
      kg hovězí maso zadní
    • sádlo
    • 0,4
      kg cibule
    • sůl
    • pepř mletý
    • mletá paprika
    • kečup
    • worcestrová omáčka
    • 2
      ks červené feferonky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky a cibuli najemno.
2
Na sádle osmahneme cibuli do hněda, zaprášíme paprikou, přidáme maso, sůl, pepř a feferonky.
3
Maso necháme zatáhnou a následně podlijeme vodou.
4
Maso by nemělo úplně plavat a dusíme ho do měkka. Dle potřeby opakovaně podléváme vodou.
5
Když je maso měkké přidáme 2-3 polévkové lžíce kečupu a lžíci worcestrové omáčky. Ještě necháme povařit aby se nám vše spojilo a můžeme podávat.
6
Jako přílohu podávám hranolky nebo chléb.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.