Samuraj k pivku

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 90 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: bramborka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli na proužky nechat zesklovatět, přidat maso nakrájené na menší kousky, osmahnout, nechat vydusit, osolit, opepřit. Podlévat vývarem, dusit do změknutí, nejlépe v troubě.
2
Během dušení přidat trochu kečupu, papriky, rajčata, feferonku nakrájené na proužky a hrášek. Nakonec lehce zaprášit moukou, ne moc do husta.
3
Nechat den proležet.
4
Podávat s čerstvým chlebem a vychlazeným pivkem.

Komentáře k receptu

  • bramborka
    bramborka |

    1. 2. 2007 18:08

    Děkuji.

  • bramborka
    bramborka |

    19. 1. 2007 13:30

    Prosím kuchařku on-line o doplnění k zelenině ještě přidat hrášek.Omlouvám se i paní Oumarové,zapomněla jsem:-)

  • Jaroslava Oumarová
    Jaroslava Oumarová |

    19. 1. 2007 11:50

    Díky za recept. Něco podobného opravdu dělávám v létě, ale maso hovězí a bez kečupu:-)) Takhle to určitě zkusím taky:-)))

Abecední seznam: