Rybí pomazánka II.

moje hodnocení:

3,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      špetka sůl
    • 3
      lžíce majoránka 2-3
    • 3
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      plechovka sardinky v oleji
    • 4
      ks lučina 3-4
    • 2
      lžička hořčice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rybičky s Lučinou utřeme do jemna, pak přidáme hořčici, kečup - opět utřeme a nakonec přidáme majoránku a sůl - opět utřeme. Mažeme na různé druhy pečiva a podle chuti můžeme nakrájet cibuli nebo pažitku.

RADA: Tipy na další chutné pomazánky

Použité ingredience v tomto receptu: Hořčice Kečup - jemný Lučina Majoránka Sardinky v oleji Sůl
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • techt
    techt |

    5. 4. 2012 12:22

    Pomazánka není dobrá, kečup spíš v chuti na obtíž a tolik majoránky nedávám ani do bramboráků. Sardinky s lučinou a hořčicí by byly dobrý.

  • ČernáLuna
    ČernáLuna |

    4. 4. 2012 21:07

    Výborná pomazánka, chuťově trochu jiná než klasické rybičkové, ale nám to chutnalo. Chuťově je velmi jemná, my jsme sardinek dávali víc. Chválím volbu Lučiny jako pojiva.