Rybí paprikáš

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 800
      g rybí file
    • 2
      dl smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      ks cibule
    • 1
      lžíce paprika - sladká
    • 2
      lžíce máslo
    • pepř mletý
    • sůl
    • citronová šťáva

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé pokapeme citronovou šťávou, osolíme a necháme hodinu odležet. Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku a krátce osmahneme. Mírně podlijeme a dusíme. Na tento základ vložíme rybu a 10 minut dusíme. Poté vše zalijeme smetanou, ve které jsme rozmíchali mouku. Na mírném ohni chvíli povaříme a omáčku dochutíme citronovou šťávou a solí. Podáváme s rýží.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.