Rokforová omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na mírném ohni, v hluboké panvi rozehřejeme olej. Kuřecí prsíčka rozkrojíme na plátky (kdo chce může na nudličky, osolíme, opepříme a dáme péci na pánev. Když máme maso měkké dochutíme grilovacím kořením, můžeme dát i jiné, podle toho jak to má kdo rád, pokapeme sojovou omáčkou a zalijeme smetanou. Necháme povařit a nakonec přidáme nadrobno nastrouhanou nivu, ta omáčce dodá chuť a zároveň ji zahustí.
2
Na talířek dáme přílohu (brambory, rýži, krokety) a zalijeme omáčkou s masem. Jíme teplé, nedoporučuji ohřívat není to ono. Jako přílohu doporučuji krokety, ale určitě je skvělá i s rýží nebo bramborami.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.