Římský květák

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji necháme zhnědnout česnek nakrájený na kousky (zakápneme vodou, aby nezhořkl). Přidáme syrový květák rozebraný na růžičky, přidáme petrželku, krátce opečeme, dokud se olej nevsákne, podlijeme vodou, osolíme či okořeníme vegetou a vmícháme protlak. Dusíme do změknutí.
2
Podáváme zasypené parmezánem a s francouzskou bagetou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Trimila
    Trimila |

    25. 6. 2013 21:51

    Omlouvám se, chtěla jsem oznámkovat 1, ale stiskla jsem na 2. konci a je tam 5 a nevím, jak to odstranit. Mrzí mě to. Tento pokrm vařívám, tentokrát jsem se držela Vašeho receptu, výsledek super. ;-)

  • miša r.
    miša r. |

    14. 2. 2007 22:01

    Znám,dělám to stejně jen místo parmezánu nastrouhám obyčejnou cihlu.Je to dobré i s vařenými brambory či chlebem.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: