Římská pečeně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 700
      g mleté maso
    • 4
      ks vejce
    • 0,8
      sklenice rajčatová šťáva (Nebo 2 lžíce rajského protlaku)
    • 0,8
      sklenice ovesné vločky
    • 1
      ks cibule
    • 2
      lžíce máslo
    • 3
      lžíce strouhanka
    • 1
      lžička saturejka
    • 1
      špetka muškátový oříšek
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
K jemně nakrájené cibuli přidáme rajčatovou šťávu nebo protlak zředěný 3/4 sklenice vody, 1 vejce, ovesné vločky, saturejku, muškátový oříšek, sůl a pepř. Vše důkladně promícháme a na 5 minut odložíme. Přidáme maso a mícháme, až vznikne hladká hmota. Na papíru na pečení nebo alobalu rozprostřeme masovou hmotu, do středu vložíme oloupaná vejce (uvařená natvrdo) a srolujeme. Vložíme do formy na srnčí hřbet vymazané máslem a vysypané strouhankou.
2
Pečeme asi 50 minut v troubě předehřáté na 180 °C. Hotovou pečeni necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. K pečeni se hodí brambory nebo rýže a vařená zelenina, můžeme ji také použít na chlebíčky.

Komentáře k receptu

  • Mert
    Mert |

    12. 7. 2013 13:17

    Keep these arecilts coming as they've opened many new doors for me.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: