Rendlíkové hovězí maso s bramborem

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 3
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 6 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      kg hovězí maso nakrájet na kousky
    • 1
      šálek mrkev nakrájet na kostky
    • 1
      šálek řapíkatý celer nakrájet na proužky
    • 1
      šálek cibule
    • 2
      kg brambory nakrájet na kostičky
    • 2
      lžíce rostlinný olej
    • 1,5
      lžíce hladká mouka
    • sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kousky hovězího masa obalíme v mouce a opečeme na oleji. Zalijeme malým množstvím teplé vody nebo vývarem a dusíme doměkka. Zvlášť orestujeme na cibulce mrkev, celer, brambory, zalijeme vodou a vaříme 10 minut. Zeleninu přidáme k téměř měkkému masu a dusíme společně asi 10 minut, až jsou brambory měkké.
2
Mírně osolíme a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    24. 11. 2005 17:24

    mńam