Rajská "mexická" polévka

moje hodnocení:

4,7

hodnotilo: 3
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli a česnek osmažíme jemně na oleji, přilejeme vařící vodu, nakrájené brambory, kostku bujónu a necháme vařit. Když brambory trochu změknou, přidáme rajský protlak a fazole, podle chuti přidáváme cukr, sůl, pepř, bazalku, oregáno a půl lžíce mexického koření (může být tacos koření).
2
Na talíři podávám polévku se šlehačkovým bobíkem. Všechno dělám od oka a podle chuti, tak záleží na vás, jak si polévku upravíte.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    9. 4. 2008 11:59

    výborný-ještě jsem doplnil nakl.kukuřic a kousek feferonky..!!

  • Lucin
    Lucin |

    21. 9. 2007 13:25

    misto slehacky jsem posypala huste petrzelkou a bylo to jeste lepi. Jinak ja si kupuji vzdycky ve slevach takove pul kylove baleni mexickeho koreni. Je skvele.

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    24. 8. 2007 21:01

    Čím se dá koření tacos nahradit? děkuji

  • Radmila Janoušková
    Radmila Janoušková |

    24. 8. 2007 12:08

    Doporučuji! Dochutila jsem klobásou a neměla chybu.

Abecední seznam: