Pudink s povidly

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      ks puding vanilkové
    • 1
      l mléko
    • 3
      lžíce povidla
    • šlehačka
    • bílý jogurt
    • skořice
    • citron
    • cukr krystal
    • hrozinky

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Pudinky uvaříme v mléku podle návodu. Přidáme cukr (krystal) podle chuti. Jablka nastrouháme, pokapeme citrónem, posypeme skořicí (nebo skořicovým cukrem) a promícháme. Do misky dáme povidla a rozmícháme je s bílým jogurtem. Hrozinky spaříme horkou vodou (potom je můžeme na krátko namočit do rumu) a s povidly je přidáme k jablkám.
2
Tuto směs rozdělíme do misek, zalijeme pudinkem, překryjeme fólií a necháme vychladnout.
3
Před podáváním ozdobíme šlehačkou a můžeme i čokoládou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.