Provensálská kuřecí jatýrka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: danio.rerio

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Játra opláchneme, očistíme a nakrájíme na nudličky, zakápneme 2 lžičkami oleje a promícháme s provensálským kořením, případně sojovou omáčkou. Nejlepší je nechat pár hodin marinovat v lednici. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, česnek na plátky. Pánev vymažeme lžičkou oleje, zesklovatíme česnek s cibulkou, přidáme marinovaná jatýrka, orestujeme a nakonec osolíme.
2
Podáváme s vařeným nebo opékaným bramborem a zeleninovým salátem.
3
Pro obměnu je dobré polovinu jater nahradit kuřecími prsíčky.
Použité ingredience v tomto receptu: Česnek Cibule Játra Provensálské koření Rostlinný olej Sůl

Komentáře k receptu

  • Jana Řezníčková
    Jana Řezníčková |

    4. 5. 2009 14:43

    Moc se mi tento recept líbí, určitě brzo vyzkouším, těším se.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: