Prašovská panenská pečeně

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g anglická slanina
    • 250
      g cibule
    • 100
      g vepřová panenka
    • 100
      g česnek
    • brambory
    • olej
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Anglickou slaninu nakrájíme na kostky a na pánvi na troše oleje smažíme. Po chvilce přidáme na kostky nakrájenou cibuli, necháme zesklovatět. Přendáme do mísy. Do téže pánve přilijeme truchu oleje, vložíme na kostky nakrájenou vepřovou panenku, osolíme, opepříme, orestujeme a po chvilce přisypeme nasekaný česnek. Osmahneme doměkka. Přidáme orestovanou anglickou slaninu s cibulí.
2
Mezitím v jiné pánvi na tuku opečeme na kostky nakrájené oloupané brambory. Po opečení přendáme brambory do mísy, vyložené papírovým ubrouskem a necháme odsát přebytečný tuk.
3
Takto připravené opečené brambory přisypeme k masovému základu. Promícháme, popřípadě dokořeníme a podáváme.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.