Polské filetky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 45 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Malé kousky filetky osolíme, opepříme a obalíme jako řízek, smažíme a necháme vychladnout. V kastrolku na zpěněné cibulce (na másle) orestujem do měkka nastrouhanou zeleninu, kterou ochutíme vegetkou nebo podravkou. Smažené filetky prokládáme orestovanou, vychladlou zeleninou.Podáváme studené s čerstvým pečivem. Moc dobré jsou několik dnů odleželé.

Komentáře k receptu

  • Jolcia
    Jolcia |

    21. 3. 2007 19:09

    ...jo,a davam tam taky petrzel

  • Jolcia
    Jolcia |

    21. 3. 2007 19:08

    Kte dusene zelenine se nakonec pridava rajsky protlak,dle chuti.Jsem Polka,tak vim co pisu :-).Zrovna se taky na to chystam.

  • Zdenka  Korábová
    Zdenka Korábová |

    20. 3. 2007 09:32

    Díky, pro mně nová kombinace smažené ryby se zeleninou určitě zkusím a to dnes s večeři