Polévka z bílých fazolí

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule velká
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 1
      stroužek česnek
    • 4
      šálek drůbeží vývar
    • 1
      ks brambory oloupaná
    • 1
      plechovka fazole
    • 1
      lžička rozmarýn
    • 1
      lžička sůl
    • 1
      lžička majoránka
    • 1
      lžička pepř mletý
    • 1
      lžíce máslo
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • 1
      lžíce petrželka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm do zlatova cibulku, přidáme utřený česnek a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a uvedeme do varu. Pak přidáme bramboru nakrájenou na kostky, slité a okapané fazole, koření a sůl. Vaříme, až brambory změknou. Nakonec vmícháme do polévky změklé máslo umíchané s moukou. Necháme ještě dvě minuty povařit a odstavíme. Podáváme posypanou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.